VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

Meillä on yli 75 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista. Me VTT:llä tarjoamme inspiroivan ympäristön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat.

Kaiken toimintamme ytimessä – ja tärkein erottautumistekijämme – on tutkimuksen erinomaisuus ja monialaisen osaamisen yhdistäminen. Panostamme voimakkaasti uuden tekemiseen, ja siksi tarvitsemme myös uusia osaajia. Tule luomaan uutta innovaatioiden parissa!

VTT – beyond the obvious.

VTT:llä on yli 2000 työntekijää kuudella paikkakunnalla Suomessa. Palkkaamme vuosittain noin 300 työntekijää monipuolisiin työtehtäviin, joista harjoittelijoita on noin kolmasosa. Harjoittelijoita palkkaamme muun muassa kesäharjoittelijoiksi, opinnäytetyöntekijöiksi tai työskentelemään työn ohella. Harjoittelijat pääsevät aina työskentelemään asiantuntijoidemme kanssa oikeiden projektien parissa. Monet harjoittelijat jatkavat työskentelyä valmistumisensa jälkeen VTT:llä tutkijana.

Seuraa avoimia työpaikkojamme jobs.vtt.fi/vacancies tai ota yhteyttä recruitment@vtt.fi

VTT logo