Okmetic on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkovalmistaja ja vaativien antureiden valmistukseen käytettävien piikiekkojen toimittajana maailman johtaja. Valmistamamme piikiekot toimivat alustana erilaisille puolijohdekomponenteille kuten antureille, erillispuolijohteille ja analogiapiireille. Näitä komponentteja käytetään mm. älypuhelimissa ja muissa kannettavissa laitteissa, pelikonsoleissa, autoelektroniikassa sekä teollisuuden prosessikontrollointiin, lääketieteeseen ja Internet of Thingsiin (IoT) liittyvissä sovelluksissa.

Olemme vahvasti kasvava ja kehittyvä korkean teknologian yritys, joka on toiminut kansainvälisillä markkinoilla yli 30 vuotta. Maailmanlaajuinen myyntiverkosto, laaja tuoteportfolio, kiteenkasvatus- ja SOI-kiekko-osaaminen, tehokas ja joustava tuotanto sekä pitkäaikaiset tuotekehityshankkeet luovat edellytykset kannattavalle kasvulle. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, missä valmistetaan myös valtaosa yhtiön piikiekoista. Lisäksi meillä on sopimusvalmistusta Aasiassa. Investoimme Vantaan tehtaalle yli 100 miljoonaa euroa vuosien 2017-2021 aikana, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että tarvitsemme lisää asiantuntijoita joukkoomme.

Tällä hetkellä meillä on useita avoimia toimihenkilötehtäviä ja palkkaamme myös yli 50 teknillisen alan opiskelijaa tuotannon kesätöihin (haku alkaa joulukuun puolivälissä). Olemme erityisen kiinnostuneita etenkin materiaali-insinööri-, sähkötekniikan- ja teknis-luonnontieteellisen killan opiskelijoista. Tule mukaan joukkoomme ja verkostoidu kanssamme osoitteessa ura.okmetic.com!