Join the Innovators in Electronics!

Me Muratalla uskomme siihen, että pienillä asioilla on valtava merkitys. Yhteisenä tavoitteenamme on edistää yhteiskunnan kehitystä innovatiivisella anturiteknologialla, joka parantaa autojen turvallisuutta ja ihmisten elämänlaatua. Kunnianhimoisena visionamme on mahdollistaa turvallinen ja itseohjautuva ajaminen.

Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme Suomessa MEMS-teknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita. Tuotteemme tarjoavat äärimmäistä luotettavuutta ja tarkkuutta käyttökohteissaan autoteollisuudessa, terveysteknologiassa ja erilaisissa teollisissa sovelluksissa.

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä, jossa saat kehittää osaamistasi ja oppia asiantuntijoiltamme. Käytämme ja kehitämme aktiivisesti jatkuvan parantamisen prosesseja ja rohkaisemme työntekijöitämme käyttämään Lean-menetelmiä. Toimintakulttuurimme perustuu tieteelliseen ajatteluun ja monialaiseen tiimityöhön.

Kuulumme Murata-konserniin, joka työllistää maailmanlaajuisesti 80 000 ihmistä. Vantaalla sijaitsevassa teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 1000 ammattilaista. Tervetuloa kehittymään kanssamme!

Lue yrityksestämme lisää LinkedInissä ja osoitteessa www.muratafinland.com.