Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa runsaat 900 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa.

Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun. Viedessämme Turun tuotantolaitoksen teknologista muutosta eteenpäin erityisesti automaation ja IT:n yhteisen toimintakentän kehittäminen korostuu.

Kesätyöhakumme käynnistyy tammikuun alkupuolella. Kesätyöpaikat kuin myös muut uramahdollisuutemme löydät verkkosivuiltamme: https://www.bayer.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa. Nähdään messuständillä!